HjemServicesWorkshops og foredrag

Workshops og foredrag

Foredrag og Workshop hos og for Nyborg Strand

Workshops og foredrag

Har din bestyrelse, dine ansatte eller måske endda jeres kunder brug for inspiration og nye værktøjer til at blive mere digitale? Eller bæredygtige?

Så book et foredrag eller en workshop, der skaber forandring hos alle

deltagere. Jeg har en række forskellige temaer på programmet og kan desuden designe indholdet så det passer perfekt til dine ønsker. Bare sig til.

Kunde referencer

De tre første bogstaver i ordet digital siger alt.

Nogle tror at digital- eller bæredygtig omstilling kommer udefra. At det kun handler om teknik og at de bedste løsninger kommer af sig selv, hvis bare man venter længe nok. Sådan er det ikke!. Digital- og bæredygtig strategi handler om mindset.  Det handler om dig. Om at være et skridt foran sine kunder, leverandører og sig selv.

Min erfaring er, at det kræver investering at skabe denne logik hos alle og derfor har jeg skabt nogle foredrag og workshops, der kan skabe ildsjæle i teamet og hjælpe forandringen på vej hos alle.

Brænder I for at skubbe gang i processen, så book et foredrag eller lad os lave en række workshops. Så garanterer jeg at I alle får ny viden, konkrete eksempler, der inspirerer – og sjove små opgaver, der styrker samarbejdet og forståelsen af det nye.

Det man ser, forstår man. Det man oplever, husker man.

Værd at vide

Er du bekymret for hvad, der sker hvis du udvikler på dine ansatte – og de senere flytter over til konkurrenten?

Så prøv lige at tænke over hvordan du vil have det, hvis de ikke udvikler sig…og bliver hos dig.

En arbejdsdag med input udefra og mulighed for handling?

Brug for inspiration og måske en lille saltvandsindsprøjtning. Så kunne et foredrag eller workshop være måden at starte en proces på. Måske skal ideer og tanker modnes lidt efter et foredrag, men en god måde at starte på. Når jeg holder workshop vil det altid være arebjde, og jeg arbejder meget handlingsorienteret. Jeg søger attid at være konkret og sikre, at tingene kommer til at ske.