HjemServicesStrategisk rådgivning

Strategisk rådgivning

Strategi workshop med Timm Vladimirs Køkken i hyggelige omgivelser

Strategirådgivning

Ændrer strategien din virksomhed eller er det oftere omvendt? Det er måske et lidt frækt spørgsmål, men yderst relevant. For mange strategier bliver nemlig aldrig til mere end flotte ord på papir.

Bestyrelse og ledelse er enig om visionen, men medarbejderne kommer ikke med ombord og effekten udebliver. Sådan er det ikke når jeg løfter opgaven for mine kunder – og forklaringen er enkel…

Kunde referencer

Strategi handler ikke kun om visioner.

Strategier, der ikke er handlingsorienterede har desværre en stor risiko for at blive til “alibi” strategier, der er svære at få til at lykkes. Svære at følge for ledelsen og medarbejderne og svære at følge op på for bestyrelsen. De er så højtflyvende at de bliver til varm luft.

Min erfaring er, at en strategi skal tage afsæt i den nuværende situation, opsætte ønskede scenarier og definere en enkel og realistisk plan for hvordan vi kommer derhen. Helt enkelt.

Dette kan dog være svært at “gøre for sig selv” og derfor er min rolle ofte at stille de gode spørgsmål og sikre, at vi bevæger os fremad. At kigge udefra og ind. Her bruger jeg nogle af de mest effektive skabeloner og metoder, udviklet af dygtige fagfolk. Med simple rammer og et fast blik på retningen, kan vi nemlig bruge al vores energi på fremdrift og agile handlinger.

Værd at vide

Hvis du betragter strategi som et nødvendigt onde, så er det fordi du aldrig har oplevet styrken og friheden ved en stærk plan som alle tror på. Indrømmet; Det kræver lidt arbejde i starten, men tro mig, dine vækstmål vil blive nået – og du vil vide hvorfor og hvordan det fandt sted.

Meget strategirådgivning kan hjælpes økonomisk på vej via erhvervsstøtte ordninger. Dem kender jeg. og kan hjælpe med at finde de rigtige. Programmet SMV:Pro kan hjælpe dig på vej.

Klar til start?

Når du er klar, er jeg klar.
Det starter med det første skridt. Ofte er det modet, der svigter. Hvad nu hvis….. og er det ikke bare varm luft …… Jeg prøver ikke at gøre tingene sværere end de er.

Ofte er det at undlade en handling en større fejl end hvis du handler.

Ikke handling er også en handling! Lad os tage en snak