HjemServicesLedelsessparring

Ledelsessparring

Ledelsessparring

At være leder kan ofte være en ensom tilværelse. Alle kigger på dig og forventer at du har overblik, power og svar på det meste.

Savner du ind imellem en fortrolig “partner” som kan udfordre dig, give en second opinion og bakke dig op, når du har brug for det? Så skulle du overveje at abonnere på ledelsessparring. Det er guld værd at kunne være fortrolig uden at der er “noget på spil”.

Kunde referencer

At tænke “udefra og ind” gør hele forskellen.

Gør jeg det rigtige? Hvad tænker bestyrelsen? Hvad tænker medarbejderne?

Er du direktør eller ejerleder vil store og små spørgsmål ofte presse sig på i en uafbrudt strøm – og det kan være svært at finde både ressourcer og svar på alt hvad der lander på ens bord.

Vil du have mere overskud, arbejdsglæde og rum til at udfolde dit (og virksomhedens) potentiale, så lad os tage en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg tilbyder løbende rådgivning og sparring til direktører, der har brug for en “second-opinion”, dels gennem konkrete møder og sparringssesioner, men også løbende via telefon og mails – og, det er min erfaring, at den løbende kontakt blot stiger i værdi over tid. Har du ligefrem brug for en interim direktør i en kortere periode, så er det også en mulighed. Jeg har flere års erfaring. Typisk i forbindelse med opstart og organisering af virksomhed eller ved akut mangel på ledelseskompetence i en kortere periode. Måske hjælp til rekrutteirng af ny leder.

Værd at vide

Vil du have succes som leder, så gør som de bedste. Hold fokus på dine styrker og bed om hjælp til dine svagheder.

Mangler du kompetencer eller ressourcer, så hent assistance udefra. På den måde kan du bevare overblikket og sikre at alt hvad I gør, skaber værdi.

Tag fat i mig, det kan give værdi

Ledelsessparring kræver tillid mellem parterne, Og god kemi. Jeg handler ofte med maven, og derefter med hovedet. Altid i balance men maven først.

Ofte er en kort snak nok til at vurdere om der kan skabes et godt rum for sparring, og om jeg har noget at bidrage med. Tag det første skridt med en telefonsamtale, så kan vi se om der er basis for et videre samarbejde. Jeg ringer altid tilbage.