HjemServicesForretningsudvikling

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Synes du også det er vanskeligt at få strategiarbejdet med ind i en hektisk hverdag?

Så er du ikke alene. Daglig drift vil altid være vores primære fokus og må aldrig tilsidesættes. Men, det betyder ikke at udvikling skal nedprioriteres. Løsningen er struktur og handling – og det har jeg udviklet en helt unik model, der kan sikre.

Kunde referencer

Udvikling uden handling …er bare tanker.

Når jeg arbejder med forretningsudvikling er der især to temaer, der er gennemgående i alt hvad vi foretager os: “Kan det realiseres og hvem eksekverer det?” Selv de bedste tanker om fremtiden risikerer nemlig at visne allerede på tegnebrædtet enten fordi ideerne er urealisistiske eller fordi ingen tager ansvar for eksekveringen.

Min erfaring er, at innovationshøjde og tålmodighed er to sider af samme sag – og, at realisme ikke behøver sænke tempoet. Tværtimod. Derfor har jeg udviklet et koncept for levering af forretningsudvikling. Det hedder “DiMaCo Develop” og tager højde for den dagligedrift, er handlingsorienteret, realiserbart og foregår over typisk en 4-6 måneders periode.

Værd at vide

Vil du skabe bæredygtig forretningsudvikling i din virksomhed, så lad os sammen gøre det til en naturlig proces som alle har lyst til at være en del af, hver eneste dag.

Når alle føler sig tiltrukket af samme passion og plan, opstår de gode ideer og værdifulde forbedringer, der gør hele forskellen. Måske kan du få støtte til rådgivningen via SMV:Pro ordningen. Lad os se på det.

Hvis du vil flytte dig, så lad os hjælpes ad?

Det starter med det første skridt. Og det er ofte det sværeste. Der hvor jeg har størst succes, er i de virksomheder hvor der er vilje. Så skal vi nok finde en vej.

Jeg kan hjælpe med at finde vej, og hjælpe med at du også kommer derud af. Vi starter på det første møde. Er du klar, så er jeg klar.