HjemServicesDigitalisering

Digitalisering

Digitalisering

Digital Transformaton er mere end bare at “sætte strøm til papir” og optimere eksisterende processer.

Vil du have succes i fremtiden, kræver det at du tænker digitale services ind i dine produkter og de services du leverer til dine kunder. De forventer det allerede af dig – også selv om de måske ikke har sagt det til dig endnu.

Kunde referencer

Vær klar til at se dit team træde i karakter

Når jeg rådgiver virksomheder om digital transformation oplever jeg ofte at det ses som en tidskrævende og besværlig udfordring man helst var fri for. Men, i takt med at muligheder og gevinster kommer op til overfladen, bliver processen både sjovere og stærkere. Fokus ændres fra bøvl til business. 

Min erfaring er, at selv små digitale forandringer kan skabe store gevinster. At forretningsmodeller pludselig ændres dynamisk i takt med at vaner og services fjernes eller ændres til noget, der giver meget mere værdi. Det, der startede som en træls trussel bliver pludselig til en ny platform hvor udvikling sætter en ny dagsorden for alle i organisationen.

Værd at vide

Digitalisering er ikke bare “noget vi skal holde øje med”. Det er den måske vigtigste parameter for din succes i fremtiden. Det er her du kan optimere din forretning, udvikle nye produkter og services – og gøre virksomheden mere tiltrækkende for fremtidens medarbejdere.

Det handler blot om at finde de bedste drivere og komme igang. Det kan jeg og Erhvervsprogrammet SMV:Digital hjælpe dig med.

Det starter med det første skridt. Måske rent bogstaveligt.

Start med det første skridt her

Start med de lavest hængende frugter. Få analyseret din nuværende status på digitaliering og få et bud på hvordan du får din virksomhede videre i digitaliseringssporet. Med nye løsninger og måske nye forretningsmodeller.

I små skridt er jeg med til at hjælpe jer videre, Konkrete aktiviteter og handlinger der fører til forandring. Det behøver ikke være svært. Det starter med det første skridt. Skal vi tage det sammen?