HjemServicesBestyrelses arbejde

Bestyrelses arbejde

Oplæg i BoardPartner omring bæredygtighed

Bestyrelsesarbejde

Skaber din bestyrelse værdi for dig og din virksomhed? Ellers skal du få kigget på hvem, der sidder i den – og hvad de bidrager med. Ikke bare til møderne, men også indimellem.

En bestyrelse skal sikre den daglige ledelse retning og sparring, og den skal udføre kontrol for ejerne og kunderne. Inspektion og inspiration i god balance. Først når bestyrelsessammensætningen gør det, skabes værdi.

Jeg er medlem af BoardPartner, Aktivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Kunde referencer

Vælg en bestyrelse, der ikke ligner dig.

Når jeg tager plads i en bestyrelse er det ofte fordi jeg ligner ejeren – og så alligevel ikke. Jeg kommer med samme ambitioner, men helt andre kompetencer – og, det er her værdien opstår. En professionel bestyrelse er nemlig bedst, når den er bredt sammensat og derfor kan bidrage med viden og sparring i hele virksomhedens bredde. Uanset om de er ejerledede, kapitalfondsejede eller et aktieselskab med aktionærer i det fjerne.

Min erfaring er, at specielt små- og mellemstore virksomheder har ekstra stort udbytte af en aktiv bestyrelse, der udfordrer, sparrer og giver konkrete input til både ejerledere og ledelse. Det kan jeg hjælpe med.

Fra udarbejdelse til udlevelse af virksomhedens strategi, til mere specifikke opgaver som Digitalisering og Bæredygtighed. Helhedsorienteret

Værd at vide

Hvis du betragter din bestyrelse som en statisk gruppe af fortrolige venner, så går du glip af et stort potentiale.

De bedste bestyrelser er dynamiske og ændres i takt med at virksomheden (og verden) ændrer sig. Uanset hvor lang tid du har haft din bestyrelse siddende. Det viser bl.a. undersøgelser fra BoardPartner.

Trænger du til et friskt pust i din bestyrelse?

Har du brug for en ny bestyrelse og ved ikke hvordan du kommer i gang?

Eller har du en bestyrelse, som trænger til et friskt pust og nye vinkler? Jeg går kun ind i bestyrelser, hvor jeg kan være med til at præge udviklingen.

Det er et arbejde at være i en bestyrelse. Derfor sidder jeg ikke i bestyrelser, jeg flytter virksomheder.