HjemServices

Services

Digitalisering

Digitaliseinrg er mere end strøm til papir. Der bør i højere grad være fokus på de arbejdsprocesser som digitale løsninger skal understøtte. Måske endda en hel ny forretninghsmodel eller -område.

Bæredygtig ledelse

De bedste i klassen på bæredygtighed har strategi og eksekvering forankret i ledelsen. Initiativer kan være drevet ud fra forskellige formål og forventet udbytte

Forretningsudvikling

Skal du have flyttet din forretning, se på og analysere nye forretningsmodeller, så kan jeg hjælpe. Værktøjskassen er stor og erfaringen er bred.

Strategisk rådgivning

Som den øverste leder i en virksomhed er er det ofte svært at se tingene udefra og ind. I den daglige drift ser man ofte tingene indefra og kan have brug for ny synsvinkel og input.

Ledelsessparring

Tilværelsen som øverste leder i en virksomhed kan være lidt ensom. Ikke at der er kold på toppen, men der kan være lidt ensomt. Brug for en erfaren leder til sparring?

Workshop & foredrag

Brug for lidt input udefra som inspiration, sparring eller som afsæt til en proces, så kan et foredrag eller en workshop være den korte vej til handling

Bestyrelsesarbejde

Aktivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde kræver mangfoldinghed og engagerede medlemmer. Der skal inspiseres, men også inspireres.

Hotel og Restaurant branchen

Tekst på vej…