Services


Services

Hjem> Services

Services


Jeg leverer mange forskellige ydelser, men nedenstående er mine kerneydelser.

Specielt SMV segmentet med ejerledere har jeg stor erfaring med, så der er jeg på hjemmebane.
Strategirådgivning


Handlingsorienteret  strategirådgivning i øjenhøjde.


Strategier, der ikke er handlingsorienterede har en stor risikofor at bliver til "alibi" strategier, der er svære at følge for ledelsen og medarbejdere, svære at følge op på for bestyrelsen, og svære at få til at lykkes.

En strategi tager afsæt i den nuværende situation, opsætter ønsket scenartier og så en plan for hvordan vi kommer derhen. Konkret.


Jeg arbejder efter en skabelon med afprøvede metoder og modeller, der er tilpas agiel til at kunne passe tli den enkelte situation, og tilpas standard til at meget er lagt op på forhånd, så "den dyde tallerken" ikke opfindes hver gang.


Ledelsessparring


Second opinion

Du kender det.  Som direktør har du (måske) en bestyrelse og nogle medarbejdere/mellemledere. Men du er alene på toppen i den daglige drift.


Mange direktører -specielt ejerledere- sidde alene på toppen.

Uden nogle -uafhængige- at sparre med.

Gør jeg det rigtige, hvad tænker bestyrelsen, hvad tænker medarbejderne.

Både store og små spørgsmål kan presse sig på, og du har brug for nogen  at fortælle om dine overvejelser, uden at "der er noget på spil".


Jeg tilbyder løbende rådgivning og sparring til direktører, der har brug for en "second-opinion", dels gennem konkrete møder og sparringssesioner, men også løbende via telefon og mails.

Altid nærværende og handlingsorienteret.


Forretningsudvikling


Det er ofte vanskeligt at starte strategiarbejdet i en hektisk hverdag.


Hvis forretningen skal udvikles, skal det ske med respekt for den daglige drift og i et tempo, som både virksomhed, ledelse og medarbejdere kan følge med i, se giver mening, og  forholde sig til.


Forretningsudvikling skal være handlingsorienteret og  realiserbar, og går derfor ofte over en længere tidsperiode.


Jeg har et koncept omkring levering af forretningsudvikling, der tager højde for den dagligedrift, er handlingsorienteret, realiserbart og foregår over typisk en 4-6 måneders periode.


Digital Transformation


Digital Transformaiton er mere en digitalisering.

Digitaliseing er traditionel at "sætte strøm til papir" og optimering af eksisterende processer.


Digital Transformation er mere end det, og det kræver meget mere og  andet. Ved en digital transformation bygges digitale services ind i de produkter og services du leverer til din  kunde.


Det kræver dermed  også en forretningstransformation og ofte, at elementer i dinn forretningsmodel skal justeres. Samtidig med at du bevarer din eksisterende, veldrevne og indtjenende forretningsmodel.


Bestyrelsesarbejde

Der skaber værdi

Bestyrelsesarbejdet skal skabe værdi for virksomheden.  En bestyrelse skal hjælpe den daglige ledelse med retning og sparring, og den skal udføre kontrol for ejerne og kunderne. Inspektion og inspiration i god balance.


En professionel bestyrelse er bredt sammensat og skal kunne dække hele virksomhedens bredde i problemstillinger og muligheder.

Der er forskellige problemstillinger om du er ejerledet, kapitalfondsejet eller et  ApS / Aktieselskab med ejerkredsen lidt længere væk.


Specielt små og mellemstore ejerledede virksomheder kan have glæde af en aktiv bestyrelse, der såvel udfordrer som sparrer og giver konkrete input til udarbejdelsen og udlevelsen af virksomhedens strategi.


Jeg arbejder i bestyrelsesarbejdet med fokus på Digitalisering og Digital Transformation, samt ”Udefra og ind” perspektiver.


Workshops og foredrag


Arbejds sammen og find løsninger

Inspiration udefra krydret med samarbjdsøvelser, der skaber handling og forandring.


Du kender det. Du og din organisation mangler inspiration, og vil ikke "bare" have et foredrag.


I vil involveres og være med til at afprøve nogle af elementerne i foredraget.


Jeg krydrer mine foredrag med små øvelserog konkrete eksempler som involverer tilhørerne og som er relevante i forhold til foredragets i indhold


Altid nærværende og handlingsorienteret.

Interim ledelse og direktør

Jeg tilbyder ligeledes at tiltræde som direktør i en kortere periode. Typisk i forbindelse med opstart og organisering af virksomhed eller ved akut mangel på ledelseskompetence i en kortere periode.

Kan kombineres med at jeg hjælper med at finde en mere permanent løsning på ledelsesudfordringen i virksomheden.


FIND OSAgertoften 19

8340 Malling

Tklf:  +45 25 10 23 14 

Email: jan.brinck@dimaco.dk