HjemMere for flere

Mere for flere

Med mere end 30 års erfaring i forskellige typer virksomheder (de sidste 14 som CEO i en it-virksomhed) tilbyder jeg mine kompetencer til andre virksomhedsledere i samme situation som jeg selv har været i.

Som virksomhedsleder, (specielt hvis man er ejerleder) er det ofte svært at komme ud af ”hamsterhjulet” og tænke strategisk og på virksomhedens fremtid.

Du sidder med den daglige drift og skal holde hjulene i gang og er ofte involveret i både stort og småt.  Du kan kun i et vist omfang sparre med din daglige ledelse (hvis du har en sådan) og bestyrelsen (hvis du har en sådan) er ofte lidt længere væk i dagligdagen.

Hvis du har valgt at have en bestyrelse, er det ofte der, de strategisk tanker og overvejelser bliver drøftet, men i mange bestyrelser er der ofte fokus på at se mere i bagspejlet (hvordan gik det og hvorfor) end at se gennem forruden og se hvad der møder dig fremadrettet.

Lufthullet til at tænke strategisk og få daglig sparring i forhold til den strategisk udvikling og reelt handle på den, kan ofte være lille eller ikke eksisterende.

Her kan en ekstern rådgiver og tæt sparringpartner være en mulighed for dels at få sparring på dagligdagens udfordringer, men også sikre en fastholdelse på det strategisk spor, så aktiviteter og aftalte handlinger ikke begraves i dagligdag, men jævnligt kommer op til overfladen.

Jeg tilbyder at være den partner for dig.

Med løbende kontakt og indsigt i din virksomheds kunder, services og organisation, leverer jeg sparring og lægger øre til problemstillinger, udfordringer, dilemmaer og sammen finder vi muligheder og veje frem.

Jeg lægger vægt på høj tillid og tilgængelighed og er ikke bange for at kalde en spade for en spade.

Jeg har mange års erfaring omkring digitalisering og digital transformation af såvel organisation som produkter og services. 

Som ekstern har jeg mulighed for at se på hele virksomheden i et   ”udefra og ind” perspektiv.